DIENSTEN

Onze diensten

APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een essentiële controle om de veiligheid van uw auto en de bescherming van het milieu te waarborgen.

Kleine of grote beurt

Bij Autobedrijf VaRaMo zorgen we ervoor dat uw auto veilig en onbezorgd de weg op kan. Onze deskundige monteurs, gespecialiseerd in alle automerken, voeren grondige inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit.

Reparatie

Heeft uw auto onverhoopt een defect? Autobedrijf VaRaMo staat klaar om elke reparatie snel en vakkundig aan te pakken, zodat u weer veilig en zorgeloos kunt rijden.

Bandenservice

Bij Autobedrijf VaRaMo zorgen we ervoor dat u elk seizoen veilig de weg op kunt met onze professionele bandenwisselservice. Of u nu zakelijk of privé rijdt.

Remmen

Bij Autobedrijf VaRaMo staat uw veiligheid centraal. Het remsysteem speelt een cruciale rol in de bescherming van u, uw passagiers, en andere weggebruikers.

Distributieriem

De distributieriem speelt een essentiële rol in de prestaties en betrouwbaarheid van uw voertuig. Een versleten of beschadigde distributieriem kan leiden tot ernstige motorschade.

Uitlijning

Ervaart u trillingen tijdens het rijden of lijkt uw auto niet recht te lopen? Autobedrijf VaRaMo zorgt voor een optimale wegligging en rijcomfort met professionele uitlijn- en balanceerservices.

Bovag

Bij Autobedrijf VaRaMo, een trots BOVAG-lid, streven we naar de hoogste standaarden van kwaliteit en service. Ons BOVAG-lidmaatschap verzekert u van een betrouwbare service en ongeëvenaarde kwaliteit.

Bedrijfsauto’s

Bij Autobedrijf VaRaMo begrijpen we het belang van een betrouwbare bedrijfsauto voor uw onderneming. Uw bedrijfswagen is essentieel voor uw dagelijkse werkzaamheden en verdiensten.

Trailer

Bij Autobedrijf VaRaMo begrijpen we hoe belangrijk een betrouwbare aanhanger of trailer is voor uw veiligheid en die van uw lading. Net zoals uw auto, verdienen ook deze voertuigen regelmatig onderhoud om hun levensduur te verlengen en veiligheid op de weg te garanderen.

Occasions

Wij beiden ook occasions aan, enkele hebben we hier in Breskens staan, maar er staan er ook bij onze collega’s. Bekijk welke er momenteel beschikbaar zijn. Natuurlijk kunnen wij ook gaan kijken of er voor u een geschikte auto beschikbaar is. Wij bespreken uw wensen.

Waar staan wij voor!

 

APK keuring 

Trailer en aanhanger onderhoud

Pechhulp

Thuis in alle merken