bandenservice

Bandenwisselservice bij Autobedrijf VaRaMo: Altijd de Juiste Grip

Veiligheid in Elk Seizoen
Wij zorgen ervoor dat u elk seizoen veilig de weg op kunt met onze professionele bandenwisselservice. Of u nu zakelijk of privé rijdt, de keuze voor winterbanden in de koude maanden biedt extra veiligheid en grip bij regen, sneeuw, en hagel. Overweeg ook onze band- en velgcombinaties voor eenvoudige opslag en bescherming van uw zomerbanden.

Winterbanden: Noodzaak of Keuze?
In Nederland zijn winterbanden niet verplicht, maar een plotselinge winterse bui kan het verschil maken. Voor die momenten, en voor reizen naar landen waar winterbanden verplicht zijn, bieden wij een breed assortiment aan merken en types. Onze winterbanden zijn speciaal ontworpen met een grof profiel en extra afvoerkanaaltjes voor optimale prestaties in winterse omstandigheden.

All-seasonbanden: Een Veelzijdige Optie
Deze banden bieden een prima prestatie in zowel zomer- als winteromstandigheden, een ideale keuze voor wie flexibiliteit wenst.

Onze Bandenservice: Meer Dan Een Wissel

Met twee wissels per jaar – in de herfst en lente – garanderen wij dat uw auto altijd uitgerust is met de beste banden voor het seizoen. Onze service omvat ook bandenopslag, controle van bandenspanning en remmen, voor uw volledige gemoedsrust.

Wanneer Moet Ik Wisselen?

  • Winterbanden: Zodra de temperatuur onder de 7°C daalt, vaak tussen november en april.
  • Zomerbanden: Bij temperaturen boven de 7°C, meestal vanaf eind maart.

Bel voor of mail voor een afspraak en wij zorgen dat u elk seizoen veilig de weg op.

Waarom kiezen voor VaRaMo?

 

De zorg van uw auto staat voorop.

Geavanceerde diagnose- en meetapparatuur.

Kleinen problemen kunnen we vaak dezelfde dag nog oplossen.