bovag

Ontdek de BOVAG Voordelen bij Autobedrijf VaRaMo

Als BOVAG-lid, streven we naar kwaliteit en service. Ons BOVAG-lidmaatschap verzekert u van een betrouwbare service en ongeëvenaarde kwaliteit, of u nu komt voor onderhoud, reparatie of pechhulp.

Waarom Kiezen voor een BOVAG-lid?

  • BOVAG Garantie: Uw zekerheid voor elke service, ondersteund door BOVAG-reparatiegarantie.
  • Kwaliteit en Deskundigheid: Onderhoud en reparaties volgens fabrieksspecificaties door ervaren monteurs.
  • Passend Vervangend Vervoer: Altijd mobiel met onze vervangend vervoer service, van leenfietsen tot huurauto’s tegen gereduceerde tarieven.
  • BOVAG Pechhulp: Betrouwbare hulp onderweg, 24/7, in binnen- en buitenland.
  • Onafhankelijke Geschillencommissie: Een extra zekerheid voor een eerlijke en objectieve behandeling van eventuele geschillen.

BOVAG Pechhulp: Altijd Ondersteuning Onderweg

  • Gemakkelijk Melden: Met uw persoonlijke pechhulppas staat hulp altijd klaar.
  • Uitgebreide Dekking: Voor iedereen die rijdt, ongeacht het voertuig.
  • Speciale Voorzieningen: Ook voor uw oldtimer, met op maat gemaakte dekking.

Uw Partner in Mobiliteit

Of het nu gaat om een routinecontrole, onverwachte reparaties of hulp onderweg, bij Autobedrijf VaRaMo bent u in goede handen. Profiteer van de betrouwbaarheid en zekerheid die ons BOVAG-lidmaatschap met zich meebrengt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze services? Neem contact op via 0117 – 38 00 70 of info@varamo.com. Wij staan elke werkdag voor u klaar om u te ondersteunen met uw mobiliteit.

 

Voorwaarden

Hoe geef ik een pechgeval door?

Na het afsluiten van de verzekering ontvang je een pechhulppas met daarop het nummer dat je kan bellen mocht je pech hebben, zo heb je deze altijd bij de hand. Het telefoonnummer waar je pech kunt melden is: 088-4357645. Vanuit het buitenland bel je 0031-88 435 76 45.

Wat is er verzekerd?

Een volledig overzicht van alles wat verzekerd is met BOVAG Pechhulp vind je in de voorwaarden.

Is mijn partner of gezinslid ook verzekerd voor pech onderweg?

De afgesloten pechhulpverzekering wordt afgesloten op kenteken. Dit houdt in dat iedereen die in de auto rijdt verzekerd is voor pech onderweg.

Is er een bedenktijd van toepassing na het afsluiten van dit product?

Ja, je hebt na het afsluiten recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen.

Welke pechhulpbedrijven zijn aangesloten?

De hulpverlening voor de BOVAG Pechhulp is uitbesteed aan de alarmcentrale van de VHD. De VHD stuur altijd een professionele hulpverlener op pad. Dit kan een BOVAG-bedrijf of berger zijn in de buurt waar jij je bevindt.

Kan ik deze verzekering ook gebruiken voor mijn oldtimer?

Dat is mogelijk. De premie wordt berekend aan de hand van een aantal zaken waaronder de leeftijd van het voertuig. Je kunt dus gewoon een pechhulpverzekering afsluiten voor jouw oldtimer. Bij nood kunnen wij geen gelijkwaardig vervangend vervoer garanderen.

Hoe geef ik een wijziging door?

Dan kan via ons, bij voorkeur per mail, info@varamo.com ,  Vermeld hier de wijziging in en de wijzigingsdatum. Let op: wijzigingen in jouw persoonlijke situatie kunnen gevolgen hebben voor jouw verzekering.

Op welke wijze kan ik mijn opzegging bij BOVAG Pechhulp doorgeven?

Wil je je BOVAG Pechhulpverzekering opzeggen? Dan dien je dit telefonisch (024-3665697) of schriftelijk (per e-mail of per post) door te geven. Nadat de opzegging bij BOVAG Pechhulp in behandeling is genomen, ontvangt je een schriftelijke bevestiging van de beëindiging. In de polisvoorwaarden is terug te vinden wanneer je kan opzeggen.

Ik heb nog vragen, hoe kan ik contact opnemen?
Heb je vragen over het afsluiten van BOVAG Pechhulp, of wil je wijzigingen doorgeven? Je kunt met al je vragen en/of opmerkingen bellen naar 0117 380 070. We zitten voor je klaar op de volgende dagen: Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur. Of via de mail naar info@varamo.com.