kleine of grote beurt

Professionele Auto-onderhoudsbeurten

Waarom kiezen voor uw auto-onderhoud?
Bij Autobedrijf VaRaMo zorgen we ervoor dat uw auto veilig en onbezorgd de weg op kan. Onze deskundige monteurs, gespecialiseerd in alle automerken, voeren grondige inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit conform de fabrieksspecificaties. Van de meest geavanceerde diagnoseapparatuur tot de laatste technische software, we hebben alles in huis om uw voertuig in topconditie te houden.

Groot of klein onderhoud?
Of uw auto nu toe is aan een grote of kleine beurt, afhankelijk van de kilometerstand of leeftijd, wij volgen nauwgezet de voorschriften van uw onderhoudsboekje. Bij elke servicebeurt controleren we essentiële onderdelen en vloeistoffen, en voeren we vervangingen uit waar nodig, inclusief olie- en luchtfilters, en meer, om de betrouwbaarheid en prestaties van uw voertuig te garanderen.

Het belang van de juiste motorolie
We benadrukken het gebruik van motorolie met de juiste viscositeit voor optimale bescherming en prestaties van uw motor, altijd volgens de specificaties van de fabrikant.

Bewaar uw servicepaspoort en instructieboekje
Het onderhoudsboekje van uw auto is uw bewijs van goed onderhoud, essentieel voor de waarde bij verkoop. Het instructieboekje biedt handige tips voor zelfonderhoud.

Tips; zorgeloos rijplezier:

  • Doe regelmatig zelf kleine controles zoals verlichting en oliepeil.
  • Combineer uw APK met een onderhoudsbeurt voor gemak.
  • Plan tijdig uw onderhoudsbeurt in bij Autobedrijf VaRaMo.

Waarom kiezen voor VaRaMo?

 

De zorg van uw auto staat voorop.

Geavanceerde diagnose- en meetapparatuur.

In de buurt!