over ons

Wie is Varamo

Autobedrijf VaRaMo in Breskens is een door de RDW erkend keurstation. Wij hebben de expertise, apparatuur en vakbekwaamheid in onze garage voor alle merken auto’s en modellen. Wij onderhouden en repareren naast alle soorten auto’s ook bedrijfswagens en aanhangers. In onze garage is uw auto in deskundige handen. Naast de benodigde technische documentatie beschikken wij over de juiste specialistische diagnose- en meetapparatuur en gereedschappen.

Onze diensten

Remmen

Bij Autobedrijf VaRaMo staat uw veiligheid centraal. Het remsysteem speelt een cruciale rol in de bescherming van u, uw passagiers, en andere weggebruikers.

Bandenservice

Bij Autobedrijf VaRaMo zorgen we ervoor dat u elk seizoen veilig de weg op kunt met onze professionele bandenwisselservice. Of u nu zakelijk of privé rijdt.

APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een essentiële controle om de veiligheid van uw auto en de bescherming van het milieu te waarborgen.

Occasions

Wij beiden ook occasions aan, enkele hebben we hier in Breskens staan, maar er staan er ook bij onze collega’s. Bekijk welke er momenteel beschikbaar zijn.

Kleine of grote beurt

Bij Autobedrijf VaRaMo zorgen we ervoor dat uw auto veilig en onbezorgd de weg op kan. Onze deskundige monteurs, gespecialiseerd in alle automerken, voeren grondige inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit.

Distributieriem

De distributieriem speelt een essentiële rol in de prestaties en betrouwbaarheid van uw voertuig. Een versleten of beschadigde distributieriem kan leiden tot ernstige motorschade.

Waar staan wij voor!

 

APK keuring 

Trailer en aanhanger onderhoud

Pechhulp

Thuis in alle merken